top of page

Ga jij binnenkort trouwen?

 

Voor deze speciale gelegenheid ontwerp ik voor jou een unieke trouwjurk of suitekleed, op maat gemaakt. Ik zorg voor de samensmelting van jouw persoonlijkheid met mijn vakkennis en creativiteit.

 

Jouw droomjurk wordt met heel veel passie gerealiseerd in mijn eigen atelier. Dankzij mijn meesterlijk handwerk en ervaring in het maken van patronen op maat, wordt je droom werkelijkheid.

Versie1 (1 of 1)-14.jpg
Versie1 (1 of 1)-4.jpg

Op zoek naar kleding op maat?

 

Door mijn jarenlange vakkennis en oog voor detail ga ik voor perfectie. Je schoonheid wordt geaccentueerd door een op maat gemaakt patroon. Ik gebruik hiervoor enkel kwaliteitsstoffen. Na een laatste pasbeurt ga je naar huis met je ‘haute couture’ kledingstuk.

Op zoek naar kleding op maat?

 

Ik creëer graag unieke tijdloze kledingstukken. Duurzaam handgemaakt uit ‘end of roll’ stoffen van andere modehuizen. Op die manier kan ik exclusieve modellen produceren in mijn eigen atelier. Eenvoud en elegantie zijn hierbij mijn handelsmerk.

Bovendien werk ik nu ook samen met andere Belgische ontwerpers met dezelfde visie. Ontdek ze allemaal op mijn Wall of Fame

"Buy less, choose well" - Vivienne Westwood

Versie1 (1 of 1)-2.jpg
bottom of page