top of page

1. WORKSHOP HEMDJURK


Je leert een basispatroon maken op je eigen maten van een hemdjurk. Na het maken van een toile wordt dit patroon volledig aangepast en worden alle pasfouten weggewerkt. Nadien kan je dit patroon omzetten in een eigen ontwerp. Dit patroon is ook geschikt voor bloesjes. 

COMING SOON

2. WORKSHOP BLAZER/MANTEL         


Je leert een basispatroon maken op je eigen maten. Na het maken van een toile wordt dit patroon volledig aangepast en worden alle pasfouten weggewerkt. Nadien kan je dit patroon omzetten in een eigen ontwerp. Met dit baispatroon ben je ook in staat een eenvoudige mantel te ontwerpen. 


COMING SOON

3. WORKSHOP KLASSIEKE BROEK


Je leert een basispatroon maken op je eigen maten en dat mooi aansluit op je lichaam. Na het maken van een toile wordt dit patroon volledig aangepast en worden alle pasfouten weggewerkt. Nadien kan je dit patroon omzetten in een eigen ontwerp.  Met dit patroon ben je in staat verschillende broeken te ontwerpen. 

COMING SOON

10DAYS_LOOKBOOK_WI22_CHPTR6_0596.jpg
guari-cardigan.jpg

4. WORKSHOP JURK MET MOUWEN


Je leert een basispatroon maken op je eigen maten en dat mooi aansluit op je lichaam. Na het maken van een toile wordt dit patroon volledig aangepast en worden alle pasfouten weggewerkt. Nadien kan je dit patroon omzetten in een eigen ontwerp. 
Met dit patroon ben je in staat verschillende jurken te ontwerpen. 


COMING SOON

5. VRIJ ATELIER 


Tijdens deze lessen werk je aan een eigen project. Je reserveert een les van 3u en geeft ook aan voor welk probleem je ondersteuning zoekt. 

Max 5 cursisten per les. 

Wanneer: Zondagen en woensdagen van 10u tot 13u
Eerstvolgende data : 4 december en 18 december 2022

Kostprijs: €150 voor 5 lessen van 3u

Beurtenkaart: Geldigheid voor 2 jaar

bottom of page