top of page

Ma Reine Et Moi is opgericht door Martine Veranneman.

 

"Mijn meter, Marraine, werd geboren op 6 januari 1916 in Ans, een gemeente in de provincie Luik. Ze verhuisde met haar familie in 1924 naar Roeselare. Ze leerde Vlaams spreken door de krant te lezen. Ze trouwde en kreeg twee dochters en vier kleinkinderen. Ikzelf ben één van die kleinkinderen, geboren in 1969."

"In 2007 startte ik mijn eigen meisjeskledinglijn: Blathine. Dat was een boeiende, intense tijd. Maar op den duur werd het een zaak en miste ik de vreugde van het vakmanschap, het echte handwerk en het directe contact met de klant, de drager van mijn werk.

In 2018 gooide ik het roer om. Ik werk nu enkel kleinschalig op bestelling. Ik creëer (trouw)kledij op maat en houd rekening met de eigenheid van de klant.

Uniek ook in de benadering: ik schrik er niet van terug om gedragen kledij met emotionele waarde te verwerken in een eigentijds, nieuw ontwerp. Het is bijzonder aangenaam om met de verwachting van de klant mee te groeien naar dat moment waarop het resultaat de wereld mag zien, meestal is dat een zeer speciale gelegenheid."

marraine et moi 2.jpg

"Eenvoud en elegantie zijn mijn handelsmerk. Heerlijke "slow fashion": de langzame groei van een eerste schets tot kledij op maat die perfect past en een stralende klant."

bottom of page